Kipas susah mati

Wednesday, January 27, 2010

MenGHIDAp Or MEngadap??

menghidap n menghadap
Or
mengidap n mengadap??
asye pening plak aku...yg maner betol ntah
klu ikot sedap mulut macam yg kedua tue betol..
tp kali kedua sebut macam yg atas plak betol..
aargg tak kisah la...
semenjak aku dah lama tak mengulangkaji tatabahasa ni semua perkataan dah bercampur gaur* ker bercampur aduk??

aper dah jadi nie??
adakah aku sudah hilang 'ketatabahasaan' aku??hhuuhuhu
harap jer spm A1 * eh terbangga plak..
nilah padah nyer biler aku asyik dok dgor bahasa2 omputih nie.
pusing kiri,omputih
pusing kanan,omputih
seluruh jiwa dan bangsa ku telah diragut..
*pergh ayat mmg tak boleyh blah!!
tak kisah lah tue..harap la orang dewan bahasa dan pustaka tak dtg serang aku.hahah
jauh dah aku lari dr tajuk..bukan bahasa yg aku nak ceritakan.
biler tgok balik buku yg bertimbun kat atas tue..puas lah aku nak menghadap semua buku tu..boley mengidap sakit jantung..ishh nauzubillah..
tp sumpah ar..mmg parah la nak abiskan semua tue sebelum naik cuti neyh..
dah 4 hari aku ngadap lappy nie baru tersedar yg aku perlu mengulangkaji kerana exam sudah hampir..
owh tidak!!
bgaimanakah??
math aku, fiqh aku,islamic economy aku,islamic civilization aku,management aku??
semua tak study lg..dah lah esemen n study case bersepah2 tak buat lg..semua kena submit
naek cuti neyh..
bila aku nak buat klu aku asyik dok melayan blog neyh..
hurm ader saper2 nak bantu aku tak?nak cari duit lebih ker..huahuahuah
meh pakat siapkan esemen n study case aku klu rajin jawabkan lah skali exam aku nnti..^__^heheh
sudah la..tak dak siaper yg mahu bantu..ngeh..ngeh
ain kamu kena bersemangat..ceewaaah!!
teruskan usaha...kau lah harapan mak dan ayah..
biler lagi nak banggakan mereka??
wah aku sudah mula bersemngat tp...
ZZZzzzzZZZZ.......


thanks for reading !! do comment and LIKE :)

12 comments:

  1. hehehehe~ biaser jer lah..rajin study sbb nak exam jer kot..hehe

    ReplyDelete
  2. stadi!!jgn berbeloggg aje hak3
    percayelah, pengalamanku result menjatuh

    ReplyDelete
  3. ARC: owh sungguh menakutkan..tp bgaimanakah mahu berhenti??

    ReplyDelete
  4. uiii...rajin study. solute ka hangpa naa...hehe :P

    ReplyDelete
  5. hahahah~
    yerlah rajin sgt tue...
    biaser2 jer la..

    ReplyDelete
  6. study..study.. exam tak lama dah.. huhuhu.. (^__^)

    ReplyDelete
  7. Ni rajin study ke studo? Hahahaha! Good Luck!

    ReplyDelete
  8. salah la...owg rajin stadi ke stido??apalah lu ni.....

    ReplyDelete
  9. salah la...owg rajin stadi ke stido??apalah lu ni.....

    ReplyDelete
  10. stadi!!jgn berbeloggg aje hak3
    percayelah, pengalamanku result menjatuh

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers