Kipas susah mati

Tuesday, February 2, 2010

FRIENDSHIP CONTEST

(nak join just click diz banner)

syarat2 yang kne dipatuhi...hehe

  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe
Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010



ha..ni lah gambar K.A.M.I.



haha~~~
inilah dier da best from da best..my best..best frenz..
wahh..opps
kpd peminat2 yg laen bukan korunk tak terbaek tau...
all my fans adalah yg tebaek untuk aku...eh..eh..eh.. ader fans kah??haha
*jgn blacklist aku dow..hahah
nnti aku buat entry khas untuk korunk au..heheh
tp nilah antara sahabat2 aku yg paling best..
ok2 aku perkenalkan..
yg paling cute tue mestilah aku..so tak payah nak diperkenalkan lg..hahah
sebelah kiri dia adalah da perasan hensem boyz.. arcmal ..
sbelah dia syafiq..wahh i miss u babeh.biler mau dtg semenanjung bah??.
asma' my cute little sister..
bella..kau lah kawan aku terbaek woo!!haha
and another one is syahar da bos from da bos..hahah.
opps tak luper kpd kawan aku yg amik gambar neh miss ana...
KAMI..is da best..
gambar neyh time kitorg g picnic kat PD..
bestkan2..
huhuhu
btw i love u all babeh!!
n i hope dat our friendships never END

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

10 comments:

  1. and the winner akan dapa hadiah ape?

    ReplyDelete
  2. owh tidak diketahui lagi =)..untuk maklumat lanjut ..tekan lah kat banner tue..heheh~

    ReplyDelete
  3. hehhe nak join!!aku ada gambar terrbaikkk punya LOL

    ReplyDelete
  4. good luck untuk contest nie yep :)

    mel pun ada join hik hik

    ReplyDelete
  5. owh tidak diketahui lagi =)..untuk maklumat lanjut ..tekan lah kat banner tue..heheh~

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers