Kipas susah mati

Tuesday, June 26, 2012

Under maintenance ??


HYE!! lelonjak gembira. excited gila dapat luang masa even satu dua minit je dekat belog terchenta ni utk hupdate! Maaflah this website is under maintenance eh?? Boleh je u oll nak tengok entry lain kan. haha acah mak enon lah. By the way, memang kena duduk kejak3 je depan PC ni bukan apa kejak lagi kalau bos aku sergah ha . mmg mampus der! hahaha baiklah just want to tell that this belog akan kurang and jarang sgt update sbb sekarang aku tengah intern kat sebuah Hotel. :O ni pun curi3 je update !



nak update kat rumah em em sekarang dah tak boleh dah sebab broadband dah terminated. wokeyh! so kalau nak lepas kan rindu kat aku meh lah join aku kat tuitter Ain Asrar . wokeyh! chaow cin caow! luv u oll.

Don't search for love, search for someone that makes you happy. Sooner or later, that happiness will evolve into love. #ihatequotes

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

2 comments:

  1. hotel seri malaysia temerloh. intern jugak ke ?? ke tak?

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers