Kipas susah mati

Saturday, May 22, 2010

Shahir Juara AF8


klik untuk ke laman web shahirfc



shahir..shahir..shahir..







aku dah malas nak cakap banyak..yang penting semua orang dah tahu yang shahir kini telah menjadi juara.so kepada siapa2 yang tidak puas hati itu maka terimalah hakikat yang shahir sudah dapat kereta itu.hihi kaw sangat special la shahir hahah berbaloi dengan undian masuk kaw.yeahh!! tidak pernah aku segila ini..haha ok so pape hal pown aku sgt menggilai shahir.. dan kepada oll 'kipas susah mati' shahir kat bawah tue aku ada sediakan lirik lagu single terbaru shahir.nak dengar lagu donlot sendiri lah yer.hihihi luv u muaah muaah muahh



TAJUK:Kebahagiaan dalam perpisahan
LIRIK/LAGU:Edry Abd Halim

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

(ulang chorus)

Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

5 comments:

  1. tak minat dier. nanti orang cakap gay plak. :P

    ReplyDelete
  2. minat minat shahir!
    nak sign!
    :D

    ReplyDelete
  3. suka syahirrrr..
    jgn lupa tgk trek selebriti ari sbtu niii...weee~

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers