Kipas susah mati

Tuesday, July 6, 2010

Jalan-jalan cari makan

*contrOl lapar

Owaite.jalan-jalan cari makan kali nie nak bawa u Oll pergi makan kat statiOn cafe.tau tak kat mana??? OfcOz lah kat tempat kelahiran akO an,kat mana lagi kalau bukan kat temerlOh pahang..Okieh guys,tempat ni baru jer buka dalam 2 bulan lebih. (kire baru la kan sebab tak sampai setahun lagi ) tempat makan ni terletak di jalan pak sakO 2 sebaris dengan kamdar.nie pOn 1st time akO masuk tempat makan tu.suggestiOn dari kawan akO fara yang mengidam gila2 nak makan lamb chOp.jOm la apa lagi akO layan jer!!tgOk menu kat bawah :)


*1st desert sampai dulu.eh pelik neyh..
aiskrim kisar best dari ladang..hOho vanilla+chOc+ kacang

*ais kOsong and cOke

* manggO milk my fevewret and cOke

* bihOOn tOmyam ..slurrupp my fevewret tOO

* lamb chOp..nyam..nyam

* dah habis

*erk alhamdulillah :)

kenyang sudah *_* wink2 mata dah nak buntang hOho sO pas makan and makan and makan nak bagi bintang sini 31/2 per 5.Okieh lah kan.layanan 4 per 5 siap ada delivery lagi bagi u Oll yang nak buat tempahan and hantar kat rumah..dah macam pizza hut akO tengOk hihihi dah harga yang kitOrang makan uh RM 38 ++ berbalOi lah kan kOnsep tempat makan nie black and red..ala-ala mewah gitu hOhO nak sambung tidO sbb dah kenyang sangat :D wiee~

p/s: credit tO farah sbb belanja saya makan hari tue and btw bihuun tOmyam kat sini tak la sehebat "memOry cOrner" ..i lOve memOry cOrner mOre

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

6 comments:

  1. sedapnya...terliur....huhuhu

    ReplyDelete
  2. hafeez: hihi sedap kan;p

    aqib: hihi kesian ;p

    ssks: hihi tunggu saya kaya lah erk ;Pcepat2 dOakan saya kaya hihihi

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers