Kipas susah mati

Monday, December 20, 2010

hadiah untuk korang hihih


buat tatapan yang rindu kat aku.chewaah hahaha nah nah amik gambou nie.jangan di bomoh sudah .mati aku sat lagi.btw memang aku rindu rindu gile nak hupdate belog ni tapi idea tarak datang lor.masa pon tarak bagi meh.so buat saat dan waktu ini aku cuba untuk mengactive kan balik zaman berbelog aku yang dulu.waktu aku kecik2 yang satu hari boleh buat 2 3 entry tapi la ni aku 1 entry pon payah.liyat ai nak bukak lappy pastu type entry.yang aku bukak mesti fb dulu pastu lupa dah nak hupdate belog kesayangan aku ni.hahah walau apa dan di mana jua sekali pon kita tetap enjoy berbelog.!! haha adiOs :)

berbelog sampai lebam!



thanks for reading !! do comment and LIKE :)

4 comments:

  1. Samalah. Nak update blog kekadang perlkan mood dan idea kan.

    ReplyDelete
  2. ain ..hehe.mane mghilangkan diri ekh..

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers