Kipas susah mati

Thursday, December 30, 2010

liputan hal khairul fahmi


Goal!!! yeah2 walaupon untuk perlawanan yang kedua ni HarimauMalaya kalah dengan GarudaPenyet * kena hack dengan mamatindonkautahulahnyah! hahah its okeh lah kan baby. u Oll tetap menang dalam piala Suzuki untuk kali ini dan kerana itu jugalah hari esok diumumkan sebagai cuti peristawa oleh PM kita.melonjak gembira untuk kakitangan kerajaan lah kan..aku?? tak derk lah suka sangat dengan cuti tu sebab bagi aku cuti ke tak hari jumaat aku memang tak ada kelas.lain lah kalau PM kata" saya mengumumkan bahawa seminggu anda semua tak payah bekerja!!"dan dan time tue aku kemas baju balik kg. hahahah

itu alkisah cuti atas kemenangan.bagi peminat2 bola ni lain pulak cerita.kalau aku dok memerhatilah kan,aku tau korang assitted giler lah pasukan malaysia buat pertama kali masuk final untuk piala ni.aku pon tompang sekaki kegembiraannya tapi aku rasa tak patutlah kalau dua2 pihak HarimauMalaya dan GarudaPenyet nak bergaduh2.nak maki sesama sendiri.tuduh menuduh.aku boleh kata yg deporang belah GP tue tak boleh nak pikir tapi aku rasa orang2 HM ni semuanya berintelektual.biaq p lah mereka nak kata apa.kita cool saja OK! :D


dan di atas kemenangan itu maka terfemes lah pula khairul fahmi a.k.a Mr Apex gelaran si jejari runcing seperti gambar diatas.siapa dia? rasa semua dah tahu an.malas nak buat liputan.rata-rata hupdate belog semua pasal jejaka ultramen yg hebat ni dah berpunya.adaakukesah kuikui tapi yang mana rasa tidak puas hati kepada kekasih beliau itu yang aku sedikit perihatin.xdaklahnakkesahsangat.biaq p lah mereka nah bercintan-cintun,biaq p lah dia nak hupdate pasal kekasih dia,biaq p lah dia nak gembur2 dalam belog dia pasal cinta mereka.yang laen tu duduk diam tutup mata sudah.tak payah nak cemburu2 kata itu tak kena ini tak kena.kalau sebelum ni pon memang dah itu kerja dia.dok ngadap belog hupdate pasal buahhati dia.tak dak pun yang kisah tapi bila si ultramen dah tunjuk belang semua nak bersuara.doakan sahaja mereka bahagia.itu lebih baik bukan.

maka dengan itu tahniahlah buat si jejari runcing atas kejayaan si Apex anda dan juga traffic yang mencurah-curah,follower yang menggunung dan sebagainya.tumpangfemestaksalahkot ;p

and then tak lupa juga sekali lagi tahniah kepada HarimauMalaya diatas kejayaan anda semua.Anda lah pemain terbaek! tak femes macam si Fahmi tu tak bermakna anda semua tak hebat.cuma belum masa lagi nak tunjuk belang.tanpa korang yang jadi attacker ker defender ker midder ker tak adalah pasukan HarimauMalaya kan.? dan tak lupa juga pada .....

tanpa dia maka pincanglah HarimauMalaya.K Rajagobal.

notakaki: aku hidup nak aman saja. peace ! :D gambar semua ehsan Mr.gOogle saya :D

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

6 comments:

  1. semua orang cite pasal khairul fahmi ea???jeles2....

    ReplyDelete
  2. @mr shah itu pasal lah..biler lagi nak cerita pasal shah an huhu :D

    ReplyDelete
  3. kesian kat kuna..terbaik jugak tu..hehe

    ReplyDelete
  4. haha. khairul fahmi ensemmm (:

    tahniah malaysia !

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers