Kipas susah mati

Sunday, April 11, 2010

Aku bersama twitter



twitter dan juga aku..huhuh actually dah lama dah aku buat twitter nie..tapi tak pernah aku active pown..huhu biler tgok geng blogger semua ada twitter..aku pown bukak la balik twitter aku..herm tak da apa yang menarik pown.huhu sampai sekarang aku masih tak faham konsep twitter nie..just untuk chat2 jer ker or sekadar nak tulis status kita..adoi..so pakar2 tolong lah ye bagitau aku konsep twitter ne..haha aku tgok kat twitter nie kebanyakan nya guna bahasa omputih..aku baca pown tak dak faham ar..hahahah jangan luper add aku kat twitter erk..hahah

p/s: klik kat gambar for my twitter..twit..twit..


thanks for reading !! do comment and LIKE :)

2 comments:

  1. eer...tak berapa paham jugak...tapi rasanya bukan takat update status, tapi boleh generate traffic ke blog kita

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers