Kipas susah mati

Monday, January 17, 2011

im buzy rite now!


baru jer siap financial lab asignment yang ke 2..fuhh penat.sakit dah nak fikir eh.ekcelly ada satu lagi asignment nak kena hantar besok..aioyoo..itu pasal la tarak tidur lagi ni.herm... nyesal weh wat asignment last minit. hahaahah so untuk mengatasi masalah ini maka kalian semua hendaklah menyiapkan tugas2 anda secepat mungkin.tak payah nak tangguh2 lagi. wieee~ kalau tangguh jadi lah macam aku =_='

oklah nak update lebih2 tunggu aku ada masa yang sesuai.sekarang tak dak masa.nanti aku cerita ke mana aku menghilang 3 hari yang lepas tanpa menghupdate belog nie.owaite babeh! luv u oll :)

tak boleh sambung tidur lagi =_=' nak siapkan asignment IA pulak .. IA (internet application)

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

2 comments:

  1. hye.. blog awak cantik, comel dan kemas .. jomla join contest ni :P
    http://nadiaadnan.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

    ReplyDelete
  2. @Cik Nadterima kasih..klu sempat saya join okai :)

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers