Kipas susah mati

Wednesday, February 9, 2011

Entry ringkas

belog sama tuan sudah berabuk! haha fuhh fuh..ni bukan berabuk jerk ..labah2,tikus semua dah buat sarang.haha.adeyh! entah nape nak type entry sejak dua menjak n bermenjak2 nie .mood xdatang pula.rasa2 sbb aper eh??nak kata datang bulan tak,tension exam tak jugak.mungkin penat kot.dalam minggu ni je ada bnyak benda nak kena buat.asignment,midterm exam berderet2,presentation lagi.* alahai nyah orang laen sibuk jugak,penat jugak..kau jer banyak alasan.haha itulah.pelik aku tgok .kadang2 tegar nyer pasal berbelog, ada yang besok nak exam sempat post entry lagi.yang paling bahagia kalau petang exam pagi tue sempat nak post.review sana sini.hahah alahai.aku je yang banyak alasan kan kan kan.dah aku nak mandi2 nak g sambung study.sok exam.lain kali sambung lagi .adios! *mata pandang ke atas,tangan di dada..auuww hahah



betul ke orang yang banyak alasan susah nak berjaya?

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

4 comments:

  1. mungkin betol.....
    alasan memang menghalang kejayaan! grr

    ReplyDelete
  2. @AISHA INANIyup2..kebnyakannyer lah kah huhu~ =_='

    ReplyDelete
  3. betull..
    maksudnya, banyak helah la..
    ehehee

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers