Kipas susah mati

Thursday, February 17, 2011

KeGENTINGAN waktu dan ketika

hoyeh! hahah :)) jom naik genting ngan aku.lepak2 minum kopi sikit, usha2 aweks sikit.tengok bola sikit.haiiyyo apa kau ingat genting cam kedai mamak ker??hahah jaoh doe.haha tapi last tuesday memang aku jadikan genting tu cam tempat selalu je aku lepak.haha petang selasa dalam pukul 6 aku chow pergi genting ngan kawan2 aku pantang cuti sikit je nak kuar.hahah tp kitorang balik malam tu jugak ar.kejap je kan.itu kerja orang yang sukakan pembaziran minyak dan isi dalam perut.erk! muntah =_='

actually pergi ni memang tak dirancang pun.tapi bila dah orang ajak.aku on jerk.lagi pun bukan selalu kan pergi tempat2 camni sebabnya aku memang susah sikit nak jalan2 tempat jauh.aku ada satu penyakit kronik.tak leyh duduk dalam kereta lama-lama.mesti nak muntah punya haha :)) sebab tu mak aku dah pesan awal2 nak kawin kena cari orang sebelah rumah je. hahah amik kau nyah nak kawen pun ada limit tempat .huhu tak pun kena cari yang ada personal heli .tak payah nak pening2 naek kereta. huhu ~

oklah jom tengok gambar seksi ai kat bawah ni.auuwww hahah

* yeah sampai genting sudah :) sila ukur had ketinggian anda ok huhu.nasib limit aku lepas lagi haha


* mari mulakan perjalanan anda :)


* ni lah tempat penginapan aku semalaman GICC.saper nak bayar nyah !?? hohoh


* lama gila aku tunggu orang amik order..naek bosan dah! =_=' sila layan aku dengan segera okieh!

* belek2 je kak?? hahah barang2 sini semua murah2..jual longgok jerk.sekilo due hinggit lime puluh lime sen

ok cukup untuk setakat ni.gambar2 yang di ambil terlalu seksi.tatapan diberhentikan serta merta.takut-takut ada yang berdarah hidung. =_=" pitam



funs filer fabeng! hahah btw thanks to ajim atas sudian mengambil aku sebagai model kau hahah

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

12 comments:

  1. ish2 org maulud nabi kena lepak masjid ler.... heee~

    ReplyDelete
  2. dah lama tak pergi genting, paling last 3 feb 2008, wakakaa

    ReplyDelete
  3. @AISHA INANIwuit aku lepak masjid dari pg kot.pastue g lepak "kdai mamak' lak haha

    ReplyDelete
  4. gemok gile hhahhaha

    ReplyDelete
  5. @miss lolly a.k.a luvfareda hehe ade orang ckp kiter gemok kot..hehe lolly laen lah ..kacak, hensem heheh :))

    ReplyDelete
  6. @ARC™yup! dah tak sesejuk new zealand :)) hahah

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers