Kipas susah mati

Tuesday, March 2, 2010

Berhentilah jadi stalker


agak nyer la kan biler entah aku nak berhenti buat kerje yg macam nie..biler entah aku nak berhenti berdoa supaya aku dapat tgok dier add aku kat fb.muka buku jer kot.aperlah harapan sgt...biler entah aku nak stop daripada berharap pada sesuatu yg tak mungkin and mustahil sama sekali akan terjadi..andai kater la aku teruskan ...berbaloi ker??patut ker or just menyemak kan fikiran aku yg dah sedia trsemak neyh.


aku tgok pown dia macam dah happy sekrg,dia dah macam tak perlukan aku lgi jer..tp aku ..boleyh ker jadi macam dia??lagi aku stalk lagi sakit hati plak tgok.makin aku buat makin perit plak hati aku..bglah hati nie peluang kan..peluang untuk bernafas dari sesak fikirkan org yg tak fikirkan kita,betol tak??tp hati nie masih lagi tak berhenti untuk berdegup kencg setiap kali aku stalk page dia..bersediakah aku klu satu hari nnti dia tukar status in relationship to married with....aaahhh maner mungkin semua ni berlaku.?????
.
tp kenapa aku nak marah??dia bukan lagi siaper pd awak..dia dah buang awak jauh..jauh dari mata hati dia..jauh dari segalanye2maner mungkin kau biarkan diri kau tehegeh2 kerana dia??ramai lagi yg laen..
yg penting dia sakitkan hati awak lagi..for da 2nd time...bukan itu bermakna....





STOP! for saying like that..aku tahu..berjuta lagi laki laen kan??tp maner ader yg samer dgn dia..yg laen tuh boleyh terima akukah??boleyh bersabar dgn karenah aku kah..tak sama bukan..senang untuk berbicara tp yg menggalasnyer nie berat..berat untuk tanggung semua tu..berat untuk pk kan semua tu?? FAHAM TAK??!!aku perlukan dia untuk teman aku...klu ader jodoh maka bersatulah kami...Alhamdulillahklu tak ada aku juga perlu ucap Alhamdulillah untuk kesekian kalinyaAllah itu Maha Adil..dia sediakan yg lebih baek untuk hambanya..

sudah la..mau feeling lebih2 nnti kater aku syok sendiri..T__T mmg aku sedih..sedih sbb perkara cmnei boleh berlaku plak..kawal perasaan.insyaAllah i will be more better tomorrow..i hope that all of u can pray for me yg maner raser tersentuh..aku mintak maaf sgt..aku tahu korunk aderlah yg paling best and cuber berikan yg terbaek untuk aku..bukan???ujian itu dtg nyer dari laen2 perkara tp focusnya hnya satu...bersabarAllah uji mereka2 yg beriman dan juga bg mereka untuk meningkatkan keimanan mereka..bukan biler saya di uji..saya yg terbaek.bukan..ok aku juga insan biasa..yg punya hati dan perasaan. SUKA semua aku ader..tak der beza dgn u all..


thanks for reading !! do comment and LIKE :)

2 comments:

  1. baru pas baca artikel... bersabau la yer... soal hati mmg kompleks.. byk2 tenang.. kalu runsing.. istighfar.. be positif :-)

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers