Kipas susah mati

Wednesday, March 31, 2010

new moon



owh kachark nyer laki aku..muaaahhh muaahh windo giler kat sayang..biler lg kiter nak date macam dulu..tengok wayang..makan2..jalan2. .....erk??heheh mimpi rupernya aku. takper2 kiter jumper dlm mimpi pown dah cukup kan lepas jugak rindu tue.....hehe alah aku bukan nak cerita aper pown pasal laki aku nie..pasal citer yg laki aku berlakun nie pown dah basi..aku just nak bgtau yg laki aku nie sgt hensem..hahahahha poyos..hehehe bukan2.okieh actually da motif letak gambar nie..tak der pown sajer jer just nak ckp pasal bulan baru...erk bukan dtg bulan ker aper k..bukan sempena bulan april yg nak hampir neyh hahaha tp nak bgtau perubahan belog ku yg ku centaik nie..hahah new version owh tak pown just tukar layout jer..heheh nak jd berwajah baru..so nak update berita baru2 dgn hidup baru yg lg ceria!! yeeha!! GC dah tak mou sedih2 k...yg lepas biarkan ajer..sekrg bukak buku baru n lembaran hidup baru...* latest version of book..muka buku..heheh ....so aku raser da peluang yg dpt sebb aku terpaksa menganggur tiga bulan*perasaan jer...sbb tak dpt buat short sem T_T huaaa..teremo..huhu...so pasnie jgn muak lah klu tiap2 hari ader jer mende aku nak cerita even tak penting pown hahahah..okieh



old version
.
.
.
.
.
.
.

loading...




new version* putih bersih

haha simple2 jer..sebb aku pilih benda yg simple sbb nak menyimplekan keadaan aku yg berserabut neyh..hahah
putih is my feveret kaler..
suci gitu..heheh


thanks for reading !! do comment and LIKE :)

5 comments:

  1. kalu ko besarkan skit lagi ruang main entry ni mesti cun

    ReplyDelete
  2. hehe ~oraite ..jgn luper tunjuk ajar sekali yer=)

    ReplyDelete
  3. kalu ko besarkan skit lagi ruang main entry ni mesti cun

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers