Kipas susah mati

Monday, March 15, 2010

Johore part seterusnye...

hehehe nilah al kisah part johore yg seterusnyer..sambungan dari part 1 dan part 2 erk mungkin jugak la yg terakhir..adoi tak terlarat la nak sambung menyambung citer cam nie..nnti u oll kater aku nie wat drama bersiri pulak..heheh yerlah sikit2 cerita johore berpart2.. aku raser u oll pown dah nek bosan kot..hehehe ok lah btw when aku sampai kat johore tue pas makan2 kat taman merdeka tue , kitorang pon pergi ker city squre untuk menonotn wayang..hehe nak tahu aper cerita yg kiotrg tgok...ha..meh cini... tgok besar gambar neyh...percy jackson..memandgkan hari yg aku pergi time tue rayer cina* wah dah berzaman rupernyer... so citer yg menarik tak dak la..semua cerita mandarin alaaahhhaii..hehe tak kisah la jnji dpt tgok wayang terjah saja!!!



sinopsis:

abad ke-21, namun Dewa Gunung Olympus dan monster-monster pilihan, berubah hidup dan keluar dari buku mitologi Mesir milik Percy Jackson. Dan mereka nampak tidak bahagia: petir milik Zues telah dicuri dan Percy adalah tersangka utama. Masalah semakin rumit saat Ibu Percy menghilang. Saat mengetahui bahwa dirinya adalah setengah Dewa, Percy terperangkap dalam pertempuran antara titan Gunung Olympus. Percy bersama teman-temannya memulai petualangan untuk menangkap pencuri petir yang sesungguhnya, menyelamatkan Ibu Percy dan memecahkan misteri yang lebih kuat dari para dewa itu sendiri.

itu dia sikit sebnyak citer tentang percy jackson uh..best la jugak.. klu nak bg rate aku boleyh bagi dier 3 1/2 per 5 ogieh..heheh so saper yg belum tonton pergilah menonton yerk..klu dah tak der kat panggung tue beli dvd sudeyh..heheh

thanks for reading !! do comment and LIKE :)

7 comments:

  1. hehe tak per bli cd 0r dvd jer..hehe

    ReplyDelete
  2. hai..pg CS tgk movie je ke?
    nape tak makan kat seoul garden tu?
    besttt

    ReplyDelete
  3. ala..tak derk org ajak pown..hehe pasnie boleyh la abcmilo ajak pg sana erk...^__^

    ReplyDelete
  4. x mungkin laa,,, petir dapat dicuri??!!!!

    ReplyDelete
  5. x mungkin laa,,, petir dapat dicuri??!!!!

    ReplyDelete

Thanks | Love You !

Followers